Elcon viert 60ste verjaardag met internationale dealers

Afgelopen week ontving Elcon haar internationale dealers op de fabriek te Leimuiden om 60 jaar ervaring met zagen te vieren.

De enorme ervaring en expertise, die is opgebouwd sinds de eerste Elcon zaagmachine werd gefabriceerd in 1948, is de afgelopen tientallen jaren gedeeld binnen het verband van dealers van over de hele wereld.

Zo'n dertig vertegenwoordigers van Elcon partners wereldwijd kwamen afgelopen vrijdag bijeen voor de feestelijke gebeurtenis.

Het ochtendprogramma was gewijd aan het bespreken van de nieuwe opzet van de productie waarin "Lean Manufacturing" aan Elcon de mogelijkheid biedt om de capaciteit en de leverbetrouwbaarheid te verhogen en de doorlooptijd door het proces te verkorten.

Daarnaast richtte het gezelschap zich op belangrijke marktontwikkelingen en op de meest doelgerichte manier om gebruikerswensen om te zetten in nieuwe productontwikkelingen.

De geanimeerde discussie onder de deelnemers tekende de toewijding van alle betrokkenen aan de continue verbetering van het bedienen van huidige en toekomstige gebruikers van Elcon platenzaagmachines.

Terug